Akademija Hores

Program seminara za konobare, kuvare, recepcionare i hotelske domaćice

Postavlja se pitanje da li je dovoljno samo školovati se kroz dva stepena obrazovanja i imati diplomu za menadžera hotelijerstva, ugostiteljskog tehničara, konobara, kuvara, recepcionera… za uspešan rad u ugostiteljstvu. Potrebno je stalno inovirati svoje znanje i veštine.

Zato Hospitaliti Management kurseve često smatra kao dalji oblik školovanja posle uspešnog završetka zvaničnog obrazovanja. Baš kao što i profesionalci u drugim industrijama phaćaju kurseve i seminare da osveže svoje veštine i nauče nove koncepte i procedure, tako moraju i profeisonalci u hotelskoj i ugostiteljskoj industriji da prate rane trendove i odgovore na sve izazove koji su pred njima.

Iskustva poslovnih udruženja hotelijera i restoratera u zemljama Evropske unije ukazuju na činjenicu da je ovakav način sticanja stručnih znanja i veština veoma cenjen kod poslodavaca jer je radnik odmah nakon seminara ili kursa spremniji da na većem nivou obavlja zadatke.

AKADEMIJA HORES će funkcionisati kao poslovna jedinica Hores-a, sa jednim osnovnim ciljem da odgovori zahtevima članica za stalnim usavršavanjem svojih zaposlenih.

Osnovna delatnost AKADEMIJE HORES je organizovanje širokog programa obuke kako za početnike tako i za profesionalce iz hotelijerstva i ugostiteljstva. Organizovanjem, jednodnevnih i višednevnih seminara i kurseva kroz predavanja i radionice za konobare, barmene, kuvare, poslastičare, recepcionere i domaćice hotela, kasnije i za ostala zanimanja pomoći će da se razvije sposobnost u pružanju ugostiteljskih usluga. Predavači seminara i kurseva su profesori fakulteta i visokih strukovnih škola koje obrazuju kadrove za hotelijerstvo i turizam, kao i vrhunski stručnjaci iz hotelsko ugostiteljske privrede.

Mesto održavanja seminara - regionalni centri

Seminari i kursevi će se izvoditi u hotelima i ekskluzivnim restoranima.

Po zavšetku seminara ili kursa AKADEMIJA HORES će za polaznike po proveri dodeljivati svoj sertifikat o završenom seminaru ili kursu koji su pohađali.

PROJEKTI U REALIZACIJI

REKLAMNI PROSTOR

Kontakt Info

HORES, Dobrinjska 11, 11000 Beograd, Srbija
Telefon/faks: (+381) 11/2642-341 , 3612-538
Direktor: geori.genov@gmail.com
Office: office@hores.rs