15.11.2016. - Poziv za besplatnu obuku u Hotelu MONA I PALISAD-Zlatibor

Poslovno Udruženje Hotelsko Ugostiteljske privrede – AKADEMIJA HORES kao organizator obuke objavljuje POZIV ZA BESPLATNU OBUKU U HOTELU "Mona i Palisad - Zlatibor za nezaposlena lica sa teritorije Zlatiborskog okruga radi unapređenja znanja i veština za obavljanje poslova: konobar, kuvar, sobarica. Obuka će se realizovati za 60 polaznika (05 - 25. decembra 2016). Prijava kandidata do 02.decembra.

Više informacija o obuci


26. avgust 2015. - Obuka


Poslovno Udruženje Hotelsko Ugostiteljske privrede – HORES kao organizator obuke objavljuje POZIV ZA BESPLATNU OBUKU U HOTELU "JUNIOR" - Brzeće za nezaposlena lica sa teritorije Republike Srbije radi unapređenja znanja i veština za obavljanje poslova turističkog animatora. Obuka će se realizovati za 20 polaznika u hotelu Junior (23-25. oktobar). Obuka koju su pripremili vrhunski predavači dizajnirana je tako da Vas obuči za neposredni kontakt sa gostima hotela, omogući da unapredite znanja i veštine radeći u stvarnim radnim uslovima.


NAPOMENA: Izvođač obuke zadržava pravo da izmeni datum početka i mesto održavanja obuke usled ne predviđenih okolnosti Verujemo da će naša posvećenost Vama i Vaša predanost poslu doprineti da izgradite svoje profesionalne kvalifikacije koje će Vam omogućiti i olakšatizapošljavanje. Poziv je otvoren svima kojisu ne zaposleni, a željni d a se profesionalno razvijaju radeći u hotelsko-ugostiteljskoj industriji. Pozivamo i poslodavc ekoji imaju potrebu zazapošljavanjem obučenog kadrada prijavezaobukunezaposlena lica kako bi sepripremila za rad u ugostiteljskim objektima.


VAŠI I NAŠI ZAJEDNIČKI KORACI SU:


  1. Prijavite se za obuku najkasnije do 9.09.2015 u 12.00 h na e-mail: obuka.ugostiteljstvo@gmail.com. Obrazac prijave možete preuzeti na sajtu www.hores.rs pod stranica Akademija HORES, sekcija OBUKA. Za više informacija, kontakt:, hores@eunet.rs.

  2. Organizovaćemo selekciju kandidata uz podršku stručnog tima i odabrati kandidate kojiće imati priliku da uče uz najbolje.

  3. Obavezujemo se da će mo ispuniti sva Vaša očekivanja u pogledu kvaliteta obuke, a od Vas dobiti motivisanost, istrajnost i upornost


PRIJAVITE SE, OČEKUJEMO VAS DA ZAJEDNO KREIRAMO VAŠU BUDUĆNOST!


Dokumenta