O NAMA

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES je vodeća poslovna mreža industrije hotela, restorana i drugih smeštajnih objekata, koje nastavlja tradiciju prvog strukovnog udruženja
ugostitelja iz 1932. godine. HORES je, danas, profesionalan i pouzdan partner javnom sektoru i ostalim socijalnim partnerima u kreiranju opšteg privrednog ambijenta i zakonskog okvira koji utiče na poslovanje i razvoj hotelsko-ugostiteljske delatnosti.

HORES je član Evropskog udruženja hotela, restorana i kafića HOTREK (HOTREC) i Svetske asocijacije
hotelijera i restoratera – IH&RA.

Misija: HORES je krovno strukovno poslovno udruženje koje objedinjuje hotelijere, restoratere, kazina, škole i fakultete koji obrazuju kadrove za hotelijerstvo, dobavljače i ostale zainteresovane
subjekte, koji imaju interes za udruživanje radi promocije i razvoja ugostiteljske delatnosti, zaštite esnafa, etike i povećanja konkurentnosti članica kompanija na globalnom nivou.

Ciljevi: Osnovni cilj HORES-a u narednom periodu biće proaktivan pristup u stvaranju što pogodnijeg ekonomskog ambijenta radi zaštite i promovisanja zajedničkih i strukovnih interesa svojih članica.

Najnovije na sajtu

Izaberite hotel po regiji

Socijalne mreže

Hotelski vodič