19/07/2023

Članica HORES-a Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center proglašen je hotelom godine

Na prestižnoj godišnjoj Marriott International dodeli nagrada, u okviru Selected Service hotela u regiji Evrope, Srednjeg istoka i Afrike Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center proglašen je hotelom godine. Kada se radi o Courtyard by Marriott brend hotela, ova nagrada je globalna.

Ovo cenjeno priznanje svedoči nepokolebljivoj posvećenosti hotela Couryard by Marriott u pružanju izvrsne usluge gostima, a njeno osvajanje od strane hotela koji se nalazi u Beogradu je značajan doprinos razvoju srpskog turizma. Prestižna nagrada ne samo da prepoznaje kvalitete hotela, već ima i dalekosežni uticaj na srpski turizam. Očekuje se da će priznanje hotela Courtyard by Marriott u Beogradu, kao hotela godine, imati dubok pozitivan uticaj na turistički sektor zemlje, privlačeći međunarodne posetioce, motivišući mlade naraštaje za rad u hotelijerstvu i podstičući lokalnu ekonomiju.

Nagrada za hotel godine, koju svake godine dodeljuje Marriott International, traženo je priznanje u Marriott korporaciji, kojoj pripada više od 8.500 hotela na svetu. Ova nagrada odlikuje hotele koji pružaju izvanrednu uslugu prema ocenama gostiju, brinu o svojim zaposlenima i implementiraju inovativne prakse. Odlikuje ih i posvećenost prevazilaženju očekivanja gostiju, postižu značajne finansijske rezultate i održavaju standarde brenda Courtyard by Marriott.

Ovo izuzetno dostignuće hotela Courtyard by Marriott Belgrade City Center potvrđuje njegovu poziciju na hoteskoj mapi Beograda, kao savršen izbor za sve poslovne putnike koji traže gostoprimstvo svetske klase u Srbiji.

Smešten u srcu Beograda, na Trgu Republike, hotel Courtyard by Marriott City Center nudi spoj savremenog i toplog srpskog gostoprimstva. Sa modernim smeštajem, najsavremenijim sadržajima i besprekornom uslugom, pružajući nezaboravno iskustvo svim svojim gostima. Na samo nekoliko koraka od glavnih kulturnih atrakcija, Courtyard by Marriott Belgrade City Center je idealna kapija za istraživanje živopisne prestonice Srbije. Zajedno sa timom ljudi koji radi u ovom hotelu, predstavljaju najbolje ambasadore našeg grada i države.

„Nagrada je zaista velika i mislim da još nismo ni svesni ogromnog uspeha. Mnogo smo zahvalni i ponosni što je naš svakodnevi rad i trud prepoznat u Marriott International-u. Ovo priznanje pripada svakom zaposlenom našeg hotela, bez izuzetka. Volela bih da sve mogu da ih pomenem po imenu, mada oni znaju koliko ih poštujem i koliko sam ponosna na sve njih. Moram još jednom da naglasim da su zaposleni najvredniji deo hotela i da bi bez njih hoteli bili samo prazne zgrade sa puno lepog nameštaja. Mi nastavljamo da predano radimo, da se trudimo da opravdamo ovako prestižno priznanje i da maštamo o nekim novim. Za kraj, glasno kažemo: moguće je! Jedan hotel iz naše, samo površinski male, Srbije postiže svetske rezultate! U to ime, živeli!“

Kako se Srbija raduje napretku turističke industrije, Courtyard by Marriott Belgrade City Center ostaje posvećen stalnom podizanju standarda u pogledu iskustava gostiju, održivosti i angažovanja zajednice.

Hotel ima za cilj da igra ključnu ulogu u pozicioniranju Beograda kao destinacije svetske klase i predstavlja toplinu i gostoprimstvo koje srpska kultura nudi. Ovo je hotel koji najavljuje dolazak velikih hotelskih brendova koji su deo Marriott portfolija, poput novootvoreng Moxy-ja, a uskoro i St. Regis-a. Sve ovo će izuzetno pomoći Beogradu da postane vidljiviji kao destinacija na svetskom tržištu.