29/02/2024

Druga regionalna Hotel Housekeeping konvencija 7. i 8. marta u Beogradu

Druga regionalna Hotel Housekeeping konvencija, u organizaciji udruženja Ambasadori dobre usluge, održaće se 7. i 8. marta 2024. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Ovaj godišnji događaj, inspirisan misijom da se otvore i unaprede kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da rastu u svojoj profesiji, doprinoseći pritom konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspešnosti svog hotela, ali neizostavno i kvalitetu hotelske ponude u našem regionu, njegovom imidžu i boljoj pozicioniranosti na turističkoj karti sveta – pravi je izazov za čitavu industriju.

Hotel Housekeeping konvencija će i ove godine biti epicentar elitne hotelske priče za više od 200 hotelijera iz čitavog regiona: GM-ova, operativnih direktora, rooms division i HSK menadžera i njihovih timova, ali i konsultanata, uglednih profesora univerziteta, predstavnika prateće privrede, inspirisanih potrebom da se povezuju s kolegama, ne samo unapređujući znanje i praktične veštine, već, pre svega, razmenjujući dragoceno iskustvo.

Fokus Konvencije biće i ove godine na kvalitetu usluge i zaposlenima – najosetljivijim pitanjima u svim hotelskim kućama, ali ovog puta akcenat će biti na komunikaciji i na motivaciji zaposlenih i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. Poseban izazov, između ostalog, biće javno razotkrivanje “malih tajni” uspešnih menadžera.

Organizatori najavljuju: biće uzbudljivo, proaktivno, neponovljivo i veoma korisno. Dva dana koliko traje događaj, učesnici će razmenjivati znanje i dobru energiju i umrežavati se.

Na glamuroznoj Gala večeri koja će biti održana prvog dana ovogodišnje regionalne Hotel Housekeeping konvencije, 7. marta biće proglašeni novi Ambasadori dobre usluge.


Pročitajte i ostale VESTI.

Najnovije na sajtu

Izaberite hotel po regiji

Socijalne mreže