Hrana i piće

U saradnji sa kompanijom Tetra Pak®, Eco Pack Water je plasirao kreativan, inteligentan i, pre svega, održiv proizvod u cilju poboljšanja prijema poruke klijenta u očima njegovih potrošača ili pratilaca, i to daleko bolje od bilo čega drugog što je trenutno na tržištu.Cilj nam je da podignemo svest potrošača o zagađenju izazvanom plastikom i proizvodnjom iste, istovremeno nudeći novo sredstvo za komunikaciju: reciklažno pakovanje napravljeno od obnovljivih materijala. Mogućnost da pakovanje bude dizajnirano prema željama brenda i da na inovativan način komunicira njegovu poruku je ono što Eco Pack Water nudi svojim klijentima.  Uz slogan rECOnnect with nature, naš projekat Eco Pack Water promoviše alternativu plastičnoj boci i pruža kreativno rešenje za brendiranje, marketing i/ili CSR kampanje.
Izdvajamo glavne benefite koje klijenti dobijaju odabirom našeg pakovanja za komunikaciju svog brenda:
1) mogućnost da se istovremeno napravi nekoliko različitih dizajnova za promotivne potrebe
2) inovativno pakovanje koje se razlikuje u materijalu i obliku od ostalih sredstava na tržištu daje prednost našim klijentima da se izdvoje u odnosu na druge
3) pakovanje koja nudi 360° površine namenjene za vaš dizajn i sadrži 3 glavna elementa svakog poslovanja: Informacija – Uticaj – Komunikacija
4) podrška klijentima u komunikaciji i planiranju našeg pakovanja na tržište

ecopackwater.com


Kompanija Prokupac D.O.O. osnovana je 1955. godine.
Tokom uspešnog poslovanja, dugog više od pola veka, proizveli smo blizu 270 miliona litara pića. Prokupac D.O.O. proizvodi rakije od najkvalitetnije šljive, sa teritorije Srbije. Tehnološki postupak je zasnovan na tradicionalnoj narodnoj recepturi uz primenu najsavremenije tehnologije.
U proizvodnom asortimanu najpoznatije su rakije: Stomaklija i Manastirka, po kojima je kompanija prepoznatljiva na domaćem tržištu kao i tržištima Amerike, Kanade, Australije i Zapadne Evrope.
Vreme druženja sa porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima u hotelima i restoranima Srbije, uz neizostavno uživanje u bogatoj trpezi uz Stomaklju i Manastirku, naša je misija. Čuvamo tradiciju i vraćamo naše bogatstvo!

www.stomaklija.rs


Extra Coffee doo se bavi uvozom i veleprodajom Grčkih proizvoda od 2009 godine.
U našoj ponudi imamo sve tradicionalne Grčke proizvode  kao što su maslinova ulja,
masline, sirevi (Epiros feta, talagani, kefalotiri, kefalograviera, gouda, cheddar, regato),
pita hleb, vina, alkoholna pića i jos mnogo toga.
Grčke kompanije sa kojima sarađujemo su najbolje na grčkom tržištu.
Naši kupci u Srbiji su restorani, hoteli, vinoteke, super marketi kao i ostali.
Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, stojimo Vam na raspolaganju.

www.grckiproizvodi.rs