31/07/2023

Novi spa centar u Pribojskoj banji

Poslednjeg dana jula u Pribojskoj banji je otvoren novi spa centar hotela Terme 36,6. Hotel je dobio naziv po idealnoj temperaturi lekovite banjske vode i zajedno sa spa centrom hotel predstavlja turistički biser Pribojske banje.

Država je za proširivanje kapaciteta hotela uložila 20 miliona dinara i nastaviće da ulaže u razvoj turizma ovog kraja. U planu je izgradnja gondole koja će ići od Priboja do Pribojske banje, a uz nju će se graditi ii propratni sadržaji poput fudbalskog i golf terena.

Terme 36,6 je renovirani hotel Priboj koji je svojevremeno bio jedan od najlepših hotela u jugozapadnoj Srbiji. Objekat je preuređenjem doveden do kategorije hotela sa četiri zvezdice, ima 150 ležajeva i šest apartmana modernog i luksuznog dizajna sa savremenom opremom, salu kapaciteta do 350 mesta pogodnu za organizovanje različitih proslava i konferencija, a la carte restoran sa bogatom ponudom domaće i internacionalne kuhinje. Naziv hotela “Terme 36,6” predstavlja temperaturu lekovite vode Pribojske banje, a istovremeno je to i idealna temperatura tela.

Od presudnog značaja za privredni i turistički razvoj ovog kraja bilo je ulaganje u putnu infrastrukturu i rekonstrukcija državnog puta Kokin brod – Pribojska banja.

Naslovna fotografija: hotel Terme

Najnovije na sajtu

Izaberite hotel po regiji

Socijalne mreže