15/01/2024

Sajam turizma u Beogradu od 22. do 25. februara 2024. godine

Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, održaće se od 22. do 25. februara 2024. godine na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom Avantura počinje ovde! biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, domaći i inostrani smeštajni kapaciteti, turstičke regije i atrakcije. Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponude i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce, putnike i turiste već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Sajam turizma u Beogradu igra ključnu ulogu u promovisanju aranžmana i mogućnosti za putovanja, privlačenju posetilaca i putnika ka novim destinacijama, ali i podsticanju ekonomske aktivnosti koja se odvija tokom sajamskih dana i reflektuje na čitavu turističku godinu.

I ove godine posetioci će iz velike ponude moći da izaberu prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikende na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

Pod okriljem Sajma turizma održaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti vezanih za ove delatnosti – proizvodnje i prodaje hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme za kuhinje, restorane i barove, distributere posteljina i peškira, sredstava za čišćenje, proizvođače hrane i pića i dr.

Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posetiocima pružiće networking i poslovne kontakte za mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.

Predstojeći Sajam turizma nastaviće da sprovodi edukaciju i jača svest o turističkim mogućnostima, podiže ekonomsku aktivnost ove privredne grane i podstiče lokalnu ekonomiju, posebno pozicionirajući Srbiju i njene turističke kapacitete, kroz prezentacije, degustacije i demonstracije lokalne kulture, hrane i tradicije,

Svi ovi aspekti zajedno čine Sajam turizma na Beogradskom sajmu najvažnijim godišnjim događajem u promociji, razvoju i unapređenju turističke industrije regiona.


Pročitajte i ostale VESTI.

Najnovije na sajtu

Izaberite hotel po regiji

Socijalne mreže