Tekstil

Kompanija Certamen 22 je ekskluzivni uvoznik i distributer robne marke DreamON koji  razvija proizvode koji su prilagođeni vašim potrebama i garantuju vašim gostima visok nivo udobnosti spavanja.

Briga o okruženju u kome ljudi spavaju je naš primarni zadatak, zato na tržištu Srbije prvenstveno hotelskoj industriji nudimo potpuno novi sistem čaršava-protektora pod sloganom ”protektori novog doba” sa svojstvom nepropusne membrane BRILAM i cirkulacijom vazduha u oba smera.

Takođe naš portfolio sadrži  12 vrsta jastuka podeljenih u 3 grupe (Gel , Air i Memory) koji su napravljeni sa posebnom brigom prema krajnjim kupcima-korisnicima. Koristimo sve najkvalitetnije standarde EU (Tencel , Smartcel , Brilam , YKK , OekoTexStandard100…) i repromaterijal najrelevantnijih proizvođača u svetu. Prepoznatljivi smo po ekskluzivnim proizvodima za hotele visoke kategorije koji imaju širok spektar upotrebe i visok stepen iskorišćenosti.

Moguće je testirati sve proizvode na higijenu, izdržljivost, spavanje i ergonomiju, koristeći najnovija otkrića istraživanja koja treba uzeti u obzir. Inovacije i visokokvalitetni materijali mogu se kontinuirano testirati i usavršavati na mestu proizvodnje. 

Ovo čini  DreamON fleksibilnim i pouzdanim partnerom koji može da odgovori na specifične potrebe kupaca i odličan kvalitet. Rado će mo vas posavetovati o izboru idealnog sistema za spavanje u vašem objektu.

www.dreamonsleep.rs        


Preduzeće za proizvodnju i uslugu u tekstilnoj industriji

www.miltex.org


www.mojkrojac.com


Najnovije na sajtu

Izaberite hotel po regiji

Socijalne mreže