Turistička agencija Miross

Miross BTA/PCO/DMC/VEO
Majke Jevrosime 19
11000 Belgrade, Serbia
Tel: +381 11 30 33 225
Mob: +381631017265
milos@miross.rs
www.miross.rs

Turistička agencija Miross uspešno se bavi organizacijom seminara, kongresa, specijalnih aranžmana i putovanja. Agencija ima Licencu A kategorije br. OTP 146/2021 i članica je mnogih domaćih i međunarodnih organizacija i institucija, kao što su: IATA (International Air Transport Association), ICCA (International Congress and Convention Association), ASTA (Amercian Society of Travel Agents, International Chapter), YUTA (Jugoslovensko udruženje turističkih agencija), MCB-a (Montenegro Convention Bureau), PCMA, ATG, SCB, Lufthansa City Center, osnivac EventArchitect group i dr.
Agencija Miross od trenutka angažovanja na sebe preuzima sve vaše brige i obaveze oko organizacije željenih događaja – od rezervacije hotela i restorana preko organizovanja svih vrsta manifestacija, do same komunikacije sa vašim zvanicama, pružajući sve esencijalne i komplementarne usluge neophodne za uspešnu realizaciju događaja.
Sa više od 35 stalno zaposlenih radnika u Beogradu i Podgorici i na desetine spoljnih saradnika, agencija ima ugovore i sa svim beogradskim i svim vodećim hotelima u Srbiji. Ogranak u Crnoj Gori obavlja iste poslove i poslovnim ugovorima pokriva teritoriju cele Crne Gore. Takođe, osim lokalnog tržišta, redovno sarađujemo i sa vodećim hotelima Evrope, bliskog Istoka, severne Amerike i severne Afrike.
Agencija je takođe uključena i u sve vodece rezervacione sisteme, koji omogućava avio, hotelske, rent-a-car rezervacije u čitavom svetu, kao i BSP za automatsko izdavanje avio karata. Naša vizija je da budemo vodeća kompanija u kongresnom turizmu u regionu i vodeća kompanija za organizaciju službenih putovanja.

Najnovije na sajtu

Izaberite hotel po regiji

Socijalne mreže