20/09/2023

Turistički forum od 26. do 28. septembra u Nišu

Turistička organizacija Srbije (TOS) organizuje 13. po redu Turistički forum koji će se održati u hotelu „Tami Residence“, u Nišu, od 26. do 28. septembra 2023.

U tri dana Foruma turistički radnici, predstavnici lokalnih turističkih organizacija, hotelijera, i predstavnici medija dobiće priliku da se upoznaju sa svetskim trendovima i izazovima u turizmu, ali i da kroz edukacije, radionice, pažljivo odabrana predavanja razmene iskustva, stavove, ideje, predstave inovativna rešenja s ciljem razvoja turističke usluge i unapređenja turističke ponude Srbije.

Turistički forum u Nišu biće i prilika da obeležimo 27. septembar, Svetski dan turizma, i još jednom proslavimo uspehe i odlične rezultate u turizmu u

2022. godini, rekordnoj godini za srpski turizam, i pozitivan trend rasta u 2023, koja prema planovima i očekivanjima treba da bude još bolja i uspešnija.

Domaćin ovogodišnjeg Foruma je TO Niš koja nam pruža punu podršku u organizaciji skupa ali i u kreiranju pratećeg programa kako bismo na najlepši način predstavili grad Niš i njegove najznačajnije turističke atrakcije. Upoznaćete kulturno-istorijsko nasleđe i uživati u lepoti, šarmu i energiji grada na Nišavi.

Vidimo se u Nišu! Čekamo Vas! i da kroz edukacije, radionice, pažljivo odabrana predavanja razmene iskustva, stavove, ideje, predstave inovativna rešenja a sve sa ciljem razvoja turističke usluge i unapređenja turističke ponude Srbije.

Ukoliko ste zainteresovani, pozivamo Vas da posetite sledeći veb sajt: www.turistickiforum.rs/o-forumu