05/04/2024

U Beogradu otvoren restoran Jamie’s Italian

Beogradski Jamie’s Italian se pre svega izdvaja po veoma autentičnoj italijanskoj kuhinji sa jedinstvenim pečatom čuvenog Džejmija Olivera. Njegov uticaj je očigledan u svakom aspektu restorana, od pažljivo osmišljenog menija do opremanja enterijera. Meni je ispunjen klasičnim italijanskim jelima koja su reinterpretirana Oliverovom kreativnošću, obećavajući jedinstveno kulinarsko iskustvo koje kombinuje domaće ukuse sa međunarodnim kvalitetom.

Jamies Italian

Meni Jamie’s Italiana u Beogradu odražava strast Džejmija Olivera za italijanskom kuhinjom, sa širokim spektrom jela koja zadovoljavaju različite ukuse. Na meniju se nalaze brojne opcije, uključujući raznovrsne pizze, poput “Marinara” i “San Daniele”, pa sve do ručno rađenih pasta kao što su ravioli sa tartufima. Glavna jela obuhvataju izbor poput bifteka sa puterom od tartufa, dok su deserti među kojima su panakota sa pistaćima i “Amalfi čizkejk” dizajnirani da zadovolje ljubitelje slatkiša, nudeći pravi italijanski gastronomski doživljaj.

Osim po jedinstvenom i odličnom ukusu svakog zalogaja, restoran teži da se izdvoji i najvišim standardima usluge što potvrđuje činjenica da je gotovo potpuno bukiran u naredne dve nedelje.

Tekst i fotografije: Jamie’s Italian


Pročitajte i ostale VESTI.