29/04/2024

U Vrnjačkoj Banji otvoren hotel Kocka

Mafi grupa s ponosom najavljuje otvaranje svog najnovijeg dragulja – Hotel Kocka Vrnjačka Banja, koji postavlja novi standard luksuza i ugostiteljskih usluga u Vrnjačkoj Banji.

Hotel Kocka Vrnjačka Banja, smešten u srcu ove renomirane banje, donosi spoj modernog dizajna, vrhunske usluge i udobnosti, čineći ga nezaobilaznom destinacijom za sve goste koji traže savršen odmor ili su u poseti poslom. Svaki kutak je osmišljen sa mnogo pažnje i ljubavi.

Hotel Kocka je pozicioniran tako da su gostima dostupni svi sadržaji koje Banja nudi. Smešten u centru Vrnjačke Banje kod Stadiona malih sportova, osim apartmana i standardnih soba sadržaj čine i akva park, velnes centar, garaža, šetačke zone, vidikovac, a sve to na oko 2.300 kvadrata.

“Zamišljali smo trenutke kakve bismo voleli da doživite kod nas i stvarali prostore i atmosferu u skladu sa tim. Gosti hotela Kocka imaju privilegiju uživanja u ekskluzivnom spoju vrhunske udobnosti, luksuznog dizajna i izvanrednih usluga”, izjavio je Zoran Novaković, generalni direktor hotela Kocka Vrnjačka Banja. “Naš cilj je da stvorimo okruženje u kom svaki gost uživa u nezaboravnom iskustvu boravka.”

Hotel Kocka nudi svojim gostima nezaboravno iskustvo boravka u prostranim i elegantno uređenim sobama i apartmanima. Bilo da se gost odluči za standardnu sobu ili neki od apartmana, garantuje se uživanje tokom svakog trenutka boravka. Jedna od posebnosti koju nudi Hotel Kocka Vrnjačka Banja su apartmani sa hidromasažnom kadom, pružajući gostima luksuzno iskustvo opuštanja u privatnosti vlastitog smeštaja.

Uz izvrsnu ponudu smeštaja, gosti hotela mogu uživati u neodoljivim gastronomskim specijalitetima u restoranu The Dice koji nudi širok spektar jela domaće i internacionalne kuhinje, pripremljenih od vrhunskih sastojaka. Umetnik Damir Tattoo, u svom street art stilu, kreirao je sve umetničke radove u hotelskom restoranu, unoseći šarm ulice i boemsku energiju u prostor.

Za potpuno opuštanje i revitalizaciju tela, Hotel Kocka Vrnjačka Banja nudi vrhunski wellness centar sa bogatom ponudom masaža, tretmana, hidroterapije i saune, pružajući gostima priliku za potpuno opuštanje i revitalizaciju.

Hotel Kocka Vrnjačka Banja takođe nudi prostore za organizaciju različitih događanja, od poslovnih sastanaka do privatnih proslava, uz stručno osoblje koje je posvećeno pružanju vrhunske usluge.

Fotografije: Hotel Kocka


Pročitajte i ostale VESTI.